Timpul

March 3rd, 2010

TimpulDacă aş şti că este pentru ultima dată…

Dacă aş şti că este pentru ultima dată când vine Moş Ene pe la genele tale, aş petrece mai mult timp privindu-te, rugându-l pe Cel de Sus să aibă grijă mereu de sufletul tău.

Dacă aş şti că este pentru ultima dată când te văd ieşind pe uşă, te-aş îmbrăţişa şi săruta prelung, chemându-te să-ţi mai dăruiesc încă un sărut.

Dacă aş şti că este pentru ultima dată când îţi aud vocea, aş înregistra fiecare gest şi fiecare cuvânt al tău, pentru a le putea revedea şi reauzi în fiecare zi din nou şi iar din nou.

Dacă aş şti că este pentru ultima dată când aş putea opri timpul în loc, ţi-aş spune „te iubesc”, deşi, eu îţi arăt mereu tacit acest lucru.

Dacă aş şti că este pentru ultima dată când aş putea petrece o zi cu tine, deşi conştientizez că lumea nu se termină astăzi, aş şterge orice trecut sau viitor, bucurându-mă de… prezent.

Desigur există mereu un „mâine” pentru a ne corecta greşelile. Bineînţeles există mereu o „a doua şansă” pentru a recupera pierderile suferite. Va exista mereu o nouă oportunitate de a declara: „te iubesc” sau de a-ţi oferi sprijinul şi susţinerea.

Dar, de ce să aştept secunda următoare când îţi pot declara acum dragostea, afecţiunea, prietenia mea?

Să nu uităm niciodată că nimeni nu îţi garantează ziua de mâine, indiferent de vârsta, de sexul, de confesiunea, de pregătirea şi condiţia ta!

Oricând poate fi ultimul moment când te poţi bucura de cei dragi, de cei care nu îţi sunt indiferenţi. Te întreb: de ce aştepţi ziua de mâine???

Dacă acel „mâine” nu va mai exista, oare nu îţi vei reproşa faptul că nu ai oferit secunda unui zâmbet, unei îmbrăţişări, unui sărut acordat persoanei ce aşteaptă aceste gesturi precum o ultimă dorinţă?

Bucură-te acum de cei dragi, ţine-i strâns în braţe şi murmură-le drăgăstos în urechi sentimentele şi iubirea ta eternă.

Trebuie să-ţi faci mereu timp pentru a spune la momentul oportun: „îmi pare rău”, „iartă-mă”, „mulţumesc”, „gratitudinea mea”… Doar astfel sufletul tău va rămâne împăcat în cazul inexistenţei zilei de… „mâine”…

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.