Servicii oferite

February 13th, 2010

Serviciile Your Memories nu isi propun sa ofere raspunsuri la cum sa obtii succes in viata. Daca viata ar avea asemenea raspunsuri la intrebari vechi de cand lumea, nu s-ar mai face incercari de a raspunde si am fi cu totii oameni de succes. De multe ori, ceea ce se dovedeste a fi formula succesului pentru unul dintre noi, poate duce la prabusirea altuia. Asa cum Dumnezeu ne-a facut unici, El a rezervat, pentru fiecare dintre noi, raspunsuri unice la aceasta provocare care este viata.

Your Memories isi propune ca prin ceea ce face pentru oamenii pe care ii intalneste sa destepte in ei si in cei din jurul acestora bagajul de inspiratie si raspunsurile care sunt in stare latenta, inca de la nastere – in mintea si inimile fiecaruia dintre noi. Vrea sa ajute la auto-intelegerea noastra, ca fiinte umane, la intelegerea si acceptarea lumii.

Descoperind raspunsurile altora la provocarile individuale pe care le-au avut de infruntat, ii intelegem, ii iubim mai mult si incepem sa ii apreciem altfel. Viata lor ne-o imbogateste pe a noastra. Depanarea povestii vietii linisteste si clarifica.

Ce putem oferi pentru a va ajuta sa pastrati pentru totdeauna momente speciale, sa lasati o amintire pretioasa copiilor Dumneavoastra, nepotilor, generatiilor viitoare?

Psihologii vin la tine acasa ca sa iti ofere:

 • Consiliere in realizarea propriului testament – alegere citat al unei celebritati care prezinta cel mai bine ceea ce crezi tu despre viata; selectarea unor momente din istoria vietii tale despre care sa spui cum te-au afectat; cateva cuvinte care te caracterizeaza, iar pe baza lor, alegerea de scurte povesti din viata ta; desenare arbore genealogic al familiei sau alcatuirea unui album foto cu explicatii serioase sau haioase, cu descrierea, in textele atasate imaginilor, a ceea ce te-au invatat fiecare dintre acele persoane relevante pentru tine; gasirea unei melodii sau a unor versuri care descriu cel mai bine sentimentele pe care vrei sa le impartasesti familiei; realizarea unei prezentari tip Power-Point, in care sa inserezi filmulete din viata ta, cele mai bune mesaje ale tale de pe Facebook etc.
 • Suport in realizarea propriei carti cu sugestii/povesti cu invataminte/intamplari cu morala/proverbe/citate/idei si observatii adunate pe parcursul vietii etc. pentru a fi transmisa celor dragi sub forma de culegere de texte alese si pline de intelepciune, personalizate, carte ce poate fi daruita de catre parinti/unchi/matusi/bunici… copiilor familiei sau prietenilor
 • Realizare de interviuri filmate cu cei care doresc sa vorbeasca despre viata lor, curgerea si evenimentele ei, scop, oportunitati si provocari (pentru uzul familiei si prietenilor apropiati, material format DVD cu circuit intern)
 • Realizare de albume foto personalizate “memories”, de tip scrapbook – prin care se capteaza (virtual, pe PC/DVD sau clasic, pe hartie) anumite amintiri despre o persoana, despre un loc, un eveniment; poate include fotografii din diverse ipostaze ale vietii, poze cu cei apropiati in diferite momente, pe capitole semnificative din istoria personala etc.
 • Redactare si/sau creare de mesaje de tip epitaf/necrolog/discurs cu caracter funebru la decesul unei persoane
 • Prezentare video sau scrisa, format “povestea vietii” la inmormantari (cu panou de proiectie, videoproiector, brosura)
 • Realizare arbore genealogic (identificare ascendenti, descendenti, aflarea gradului de rudenie, a locatiei actuale a rudelor, precum si reconstituirea evenimentelor dintr-o anumita perioada)
 • Realizare album aniversar persoane/companii, organizatii (foto si memories)

Cui se adreseaza serviciile noastre?

 • Celor care au ajuns in acel punct al vietii in care se gandesc la ce vor lasa urmasilor lor
 • Celor ce realizeaza efemeritatea vietii si vor sa o traiasca cat mai frumos, intelegand cat mai bine ce le-a oferit ea pana acum
 • Celor ce vor sa scrie o carte despre viata lor
 • Tuturor celor preocupati de misterul vietii si al mortii
 • Celor ce vor sa isi faca retrospectiva vietii pentru ei sau pentru a o lasa celor din jur
 • Celor ce vor sa transmita un mesaj catre cei dragi si/sau pentru cei ce vor veni la inmormantarea lor
 • Celor ce vor sa isi faca o analiza pentru a-si reaminti ceea ce este mai important in viata lor si pentru a nu pierde din vedere adevaratele prioritati

Care sunt costurilor serviciilor Yourmemories?

Onorariul orientativ al unei ore de consiliere la client este de 100 RON.  Pentru sedinte de consiliere in afara orasului Cluj-Napoca se calculeaza si tarif de deplasare la client.