Despre site

February 13th, 2010

Your MemoriesBine v-am gasit,

Acest blog, la momentul prezent, contine o serie de povesti inspirational-motivationale, culese in scop educativ pentru baiatul meu, Mihai.

La inceput intentia a fost de a le cuprinde intr-o carte listata color, sa fie precum un fel de lectii de intelepciune, predate de la mama la fiu, intr-un mod in care sa fie usor acceptate de un copil de 12 ani si sa permita si discutii ulterioare pe seama subiectului respectiv. Ceva in genul “povestea zilei sau sugestia zilei”… ce sa te distraga de la alte ganduri mai putin pozitive… si sa te conduca constructiv spre autoevaluare si dezvoltare personala. (De aproape un an imi incep discutia “filosofica” cu Mihaita dimineata asa: “Stii care este povestea zilei?… Hai sa ti-o spun… era odata…”)

Administratorul meu de site, pe care l-am rugat sa mi le aranjeze in Word, m-a lamurit insa ca vremurile tot mai avansate nu vor mai valoriza cartile tiparite… ci… moda timpului isi va spune cuvantul… fiind cautate, pentru a ne asterne gandurile noastre de zi cu zi, tot mai mult blogul si netul… jurnalul online… Chiar daca sunt adepta ideii ca o carte buna va razbi prin vremuri de orice fel… am fost de acord sa le postez aici… Asa a aparut acest blog (forumul si siteul erau inainte… si au alta poveste… pe care v-o spun alta data…)

Nu am insa vreo pretentie asupra posesiei acestor povestioare… sunt culese de mine din surse diverse… unele traduse din alte limbi de catre amicul meu Ady, unele primite de la prieteni prin e-mail, unele tehnoredactate dupa ce le-am citit in frumoase carti.

Pentru ca am vrut sa cuprind cat mai multe din mesajele “de transmis” catre Mihaita, am luat povesti spirituale si cu talc si de pe alte site-uri similare de care am dat in cautarile mele.

Daca deranjez pe cineva cu postarea materialelor/imaginilor fara precizarea sursei sau fara permisiunea pentru reproducerea lor, mai ales daca sunt unele protejate prin copyright, sunt bucuroasa daca mi s-ar aduce la cunostinta orice omisiune pe care am facut-o, pentru a o putea corecta cat mai repede pe acest site.

Daca doriti sa imi trimiteti povesti gasite de voi, care pot completa colectia “Sugestia zilei”, astept sa imi scrieti pe adresa: contact@yourmemories.ro

Oricand sunteti bineveniti pe acest blog, sa culegeti si sa va hraniti cu intelepciune si spiritualitate. Incercati cura zilnica… are efecte miraculoase garantate!

Cu respect si multumiri,

psih. Mari Degeratu