Meditati!

January 26th, 2013

Ceea ce faceti azi e rezultatul lucrurilor pe care le-ati gandit ieri. Ceea ce veti face maine e rezultatul lucrurilor pe care le ganditi azi.

In cadrul unei conferinte pe care am sustinut-o la un moment dat, un pastor a luat cuvantul si mi-a spus: “Cred ca pot cladi o biserica in care sa incapa in medie 200 de enoriasi. Ce parere aveti?” I-am raspuns: “Sunt sigur ca puteti construi o biserica de o asemenea dimensiune.”

Un alt pastor, fara sa ridice mana, a rostit din senin: ”Eu cred ca pot cladi o biserica in care sa incapa 500 de enoriasi. Ce parere aveti?” I-am raspuns si lui: “Sunt sigur ca puteti construi si dumneavoastra o astfel de biserica.”

Primul pastor s-a ridicat in picioare si a ripostat: “Nu mi se pare corect! Ce va face sa credeti ca dumnealui poate construi o biserica mai mare decat cea pe care vreau sa o fac eu, cand nici macar nu stiti de ce e in stare si ce abilitati are?”

Auzindu-l pe al doilea pastor ca protesteaza, i-am raspuns: ”Nu conteaza care dintre dumneavoastra e mai capabil. Succesul bisericii o sa depinda in special de ceea ce credeti ca puteti face. Daca credeti ca existati, existati”.

La un moment dat, tot ajungem sa dam glas lucrurilor care ne acapareaza mintea si gandirea.

Sursa: Cartea “Meditati! Teme de gandire pentru lideri”, autor John Maxwell

http://johnmaxwellonleadership.com/

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.