Cele 5 devoţiuni zilnice

December 6th, 2010

Cele 5 devoţiuni zilnice1. Trezeşte-te în fiecare dimineaţă la ora 5:00. Cei care se trezesc devreme sunt cei care obţin tot ce este mai bun în viaţă.

2. Consacră primele 60 de minute din zi ca fiind “ora sfântă”. Acesta este timpul tău sacru pentru a face munca interioară (rugăciune, meditaţie, scrisul în jurnal, citirea unor lucrări ale înţelepţilor, reflectare asupra stării în care se află viaţa ta)  care te va ajuta să-ţi trăieşti viaţa la nivelul cel mai înalt.

3. Afişează un standard de iubire, compasiune şi forţă morală, mult dincolo de ceea ce şi-ar putea imagina vreodată cineva despre tine. Procedând astfel, îţi vei aduce contribuţia la construirea unei lumi noi.

4. Afişează în profesiunea ta un standard de excelenţă mult mai înalt decât ar putea cineva să aştepte de la tine. Abundenţa şi împlinirea se vor revărsa astfel către tine.

5. Decide-te să fii cea mai iubitoare persoană pe care o cunoşti şi gândeşte, simte şi acţionează ca şi cum eşti unul dintre cei mai mari oameni care există astăzi pe planetă (pentru că eşti un astfel de om). Viaţa ta nu va mai fi niciodată la fel şi vei binecuvânta multe alte vieţi.

Extras din cartea lui Robin S. Sharma: “Descopera-ti destinul”

GD Star Rating
loading...
Cele 5 devoţiuni zilnice, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.