CUVINTE ÎNGEREŞTI PENTRU CARIERĂ ŞI FINANŢE

May 10th, 2014

CUVINTE ÎNGEREŞTI PENTRU CARIERĂ ŞI FINANŢEO femeie pe nume Carolyn Purchase a fost proprietara unui magazin cu tematică metafizică, în Nova Scoţia, timp de cinci ani. in trecut, de fiecare dată când cineva o întreba cum merge afa­cerea, ea răspundea „Nu mă voi îmbogăţi niciodată, dar îmi plătesc facturile.” Carolyn a repetat această afirmaţie de nenumărate ori, până să-i înţeleagă impactul.

Intr-o bună zi, ea discuta cu o prietenă apropiată despre fap­tul că magazinul ar trebui să fie ca o mină de aur, deoarece este singurul din zonă, are foarte mulţi clienţi şi o reputaţie excelentă. S-au întrebat atunci de ce nu mergea mai bine magazinul? De ce aducea doar un venit suficient încât Carolyn să poată plăti marfa expusă şi să acopere facturile?

Carolyn a găsit răspunsul atunci când un client a întrebat-o cum merge afacerea. Exact când se pregătea să folosească replica obişnuită, „Nu mă voi îmbogăţi niciodată …”, a avut o revelaţie şi a răspuns, în schimb, „Fantastic! Locul ăsta e ca o mină de aur!” A spus-o cu o asemenea convingere, încât a crezut fiecare cuvinţel.

Asta se întâmpla acum un an şi de fiecare dată când cineva întreabă „Cum merge treaba?”, Carolyn continuă să spună că merge fantastic şi că locul e o mină de aur. In ultimul an, vânzările sale au crescut cu 40 la sută faţă de anul anterior… şi continuă să crească! Tot ceea ce s-a schimbat au fost cuvintele folosite de Carolyn – de la cele care o limitau la cele cu o vibraţie energetică pozitivă. Cuvintele ei au făcut mina de aur.

 Oamenii – din cauza stresului acumulat – folosesc cuvinte negative pentru a-şi descrie situaţia curentă. Deseori nu conştientizează că rostesc afirmaţii negative (cum ar fi „Sunt falit”), sau că acestea asigură perpetuarea situaţiei lor stresante.

  Sursa: „Cuvinte ingeresti – Dovezi vizuale despre felul in care cuvintele pot fi ingeri in viata dumneavoastra”; autori: Dorren Virtue si Grant Virtue

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.