O înmormântare interesantă

June 22nd, 2011

O înmormântare interesantăÎntr-o zi, angajaţii unei companii mai speciale, când au ajuns la birou au fost întâmpinaţi de un afiş mare lipit pe uşa principală: „Pe parcursul zilei de ieri, persoana care v-a împiedicat dezvoltarea în cadrul acestei companii, s-a stins. Vă invităm să participaţi la funeraliile care se vor ţine în sala de gimnastică.”

În prima fază toţi s-au întristat pentru moartea colegului lor, mai apoi au început să se întrebe cine este persoana care a împiedicat dezvoltarea colegilor şi a companiei în sine.

Emoţiile din sala de gimnastică erau atât de mari, încât agenţilor de securitate li s-a ordonat să controleze mulţimea din sală. Cu cât numărul celor care ajungeau la sicriu creştea, cu atât creştea şi intensitatea emoţiilor. Toţi se întrebau: „Cine este persoana care mi-a împiedicat dezvoltarea?” Unul câte unul, angajaţii intrigaţi s-au apropiat de sicriu, apoi când s-au uitat înăuntrul lui, au amuţit. Cu toţii au ajuns să stea în apropierea sicriului şi cu toţii au devenit şocaţi şi au rămas fără grai, de parcă cineva le-ar fi atins cea mai profundă parte a sufletului lor. În interiorul sicriului se afla o oglindă, astfel toţi care s-au uitat în sicriu s-au văzut pe ei înşişi! Lângă oglindă mai era un afiş: „Există o singură persoană care te poate împiedica în dezvoltare, iar aceasta eşti chiar TU!”

Viaţa nu ţi se schimbă când şeful tău se schimbă, când prietenii tăi se schimbă, sau când părinţii tăi, soţul, soţia se schimbă, când compania la care lucrezi se schimbă, când biserica sau domiciliul tău se schimbă, când banii se schimbă sau când statutul tău se schimbă…

Nu, viaţa ta se schimbă în momentul în care tu te schimbi, când reuşeşti să laşi în urmă gândurile limitative.

Examinează-te, observă-te. Nu-ţi fie teamă de dificultăţi, imposibilităţi şi pierderi. Fii un învingător, construieşte-ţi propria persoană şi propria ta realitate. Modul în care faci faţă vieţii va aduce schimbarea.

(Sursa: http://www.agiftofinspiration.com.au)

GD Star Rating
loading...
O înmormântare interesantă, 9.7 out of 10 based on 3 ratings

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.