Legile Universului – Legea gândirii

November 25th, 2009

Gandirea pozitivaPrima lege universală a succesului este Legea Gândirii şi a Manifestării.

Gândurile devin lucruri (rezultate) în acord cu natura şi sentimentele asociate lor. Mai exact, gândurile tale se  manifestă sub forma experienţelor de viaţă în acord cu emoţiile şi sentimentele pe care li le asociezi.

Una dintre cele mai simple definiţii a Legii Universale a Gândirii este:

,, Fiindcă ce gândeşte un om în inima lui, aceea şi este el. ”

– Proverbe, 2327


A „gândi în inima ta” înseamnă a avea anumite sentimente în legătură cu gândurile tale – se referă la emoţiile şi sentimentele particulare asociate anumitor gânduri pe care le cultivi. O clarificare suplimentară adusă expresiei ,,în inima ta” oferă următorul citat (Matei, 6:2l):

,, Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta. ”

Inima ta este centrul sentimentelor şi emoţiilor tale reale. Este partea din tine care se focalizeazã întotdeauna asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru tine, asupra sistemului tău de valori şi asupra felului în care te raportezi la tine însuţi. De pildă, dacă te gândeşti că independenţa financiară este obiectivul principal al vieţii tale, atunci independenţa financiară ar trebui să devină o realitate în viaţa ta, după o anumită perioadă rezonabilă de timp. Dacă lucrul acesta nu se întâmplă totuşi, atunci examinează-ţi cu atenţie sentimentele. Vei vedea că tu nu simţi  înlăuntrul tău, din diverse motive,că ai fi vrednic să dobândeşti independenţa.

GD Star Rating
loading...
Legile Universului - Legea gândirii, 7.6 out of 10 based on 8 ratings

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.