FELUL TĂU DE A FI INFLUENŢEAZĂ MODUL ÎN CARE VEZI VIAŢA

June 3rd, 2013

FELUL TĂU DE A FI INFLUENŢEAZĂ MODUL ÎN CARE VEZI VIAŢASă vă relatez o veche poveste pe care obişnuiam să o spun la conferinţe.

Un bunic adormise într-o zi pe canapea, pe când nepoţii săi se hotărâră să îi joace o festă. S-au dus la frigider şi au luat o bucăţică din mirositoarea brânză Limburger. In linişte, au frecat cu bucata de brânză o parte din mustaţa bunicului. S-au ascuns apoi după colţ pentru a putea vedea ce se va întâmpla.

După câteva momente nasul bătrânului începu să se mişte. Apoi capul începu să se zvârcolească. In final, buni­cul se ridică în fund, brusc, cu un aer morocănos şi spuse: „Ceva miroase urât aici!”

S-a ridicat, s-a repezit în bucătărie, a inspirat aer în piept şi a zis: „Şi aici miroase urât.”

In acel moment a hotărât să se ducă afară pentru a lua o gură de aer proaspăt, dar când a ajuns afară a descoperit că mirosul persista. „Intreaga lume miroase urât!” s-a lamentat el.

Morala poveştii?
Unei persoane cu mirosul de brânză Limburger sub nas i se pare că totul miroase urât! Vestea bună pentru bunicul din povestea noastră este că mirosul poate fi îndepărtat cu apă şi
săpun, iar lucrurile i se vor părea din nou dulci. Sarcina dificilă revine însă persoanei care poartă mirosul în interior.

Singurul mod prin care poţi schimba felul în care vezi viaţa este să te schimbi în interior.

Sursa: „Castiga cu oamenii”, autor John Maxwell

GD Star Rating
loading...
FELUL TĂU DE A FI INFLUENŢEAZĂ MODUL ÎN CARE VEZI VIAŢA, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.