Bucura-te de ceea ce ai

August 3rd, 2010

Bucura-te de ceea ce aiAm blestemat faptul ca nu am pantofi, pana ce am intalnit un om care nu avea picioare.”
(proverb persan)

Aceste cuvinte imi dau fiori. Indiferent cine le-a scris, a inteles o realitate. Este usor sa cazi in greseala atat de  omeneasca de a te concentra asupra a ceea ce nu ai, in loc sa fii recunoscator pentru ceea ce ai. Sunt convins ca in viata ai parte de mai multe binecuvantari decat iti dai seama. Un miliard de copii s-au culcat nemancati aseara. Oameni din intreaga lume au pierdut ieri membri ai familiei pe care ii adorau. In propria noastra comunitate, exista oameni care mor de cancer si de SIDA. Tocmai am citit despre o fetita care s-a nascut fara chip. Doar cu ochi si o gura. Si noi ne mai facem probleme pentru traficul aglomerat, pe drumul catre birou.

Iata un cuvant la care sa ne gandim: perspectiva.

Calatoreste in mai multe tari si vei obtine o perspectiva mai cuprinzatoare asupra lumii. Discuta cu persoane cu care nu ai vorbit niciodata si vei obtine o noua perspectiva asupra vietii.

Bucura-te de binecuvantarile din viata ta si vei intelege cat esti de norocos. Sta in natura umana sa nu  aprecieze ceea ce are, pana ce nu pierde acele lucruri. Sa ne controlam aceasta tendinta.

Robin Sharma

GD Star Rating
loading...
Bucura-te de ceea ce ai, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.