Am nevoie de ajutorul tău

August 20th, 2010

Am nevoie de ajutorul tăuMesaje de la Univers

Te rog, ridică-ţi palma şi priveşte-o, măcar o singură clipă. În continuare, imaginează-ţi o persoană dragă în miniatură care stă în palma ta. Conştientizează iubirea pe care i-o porţi. Imaginează-ţi că viaţa acestei fiinţe preţioase continuă să se deruleze în palma ta, cu toate bucuriile şi tristeţile ei. Imagineazăfţi că îi poţi simţi aceste emoţii, că îi poţi citi gândurile şi că nu îţi doreşti nimic altceva decât să vezi că visele sale se împlinesc.

Ori de câte ori aceste vise chiar se împlinesc, zâmbeşti fericit şi te simţi mândru de ea. Ştii că fiinţa care îţi este atât de dragă este în permanenţă în siguranţă, că dispune întotdeauna de tot ceea ce îi este necesar, că nu este niciodată singură şi că destinul ei inevitabil este să afle toate aceste lucruri.

Zâmbeşti pentru că ştii că ziua trezirii sale se apropie şi te bucuri anticipat de bucuria pe care o va simţi ea atunci când îşi va vedea toate visele împlinite.

Bun, gata cu acest exerciţiu de imaginaţie!

În continuare, gândeşte-te că “altcineva” zâmbeşte chiar în momentul de faţă privindu-ţi viaţa care se desfăşoară în palma sa.

Cu multă iubire,
Universul

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.