Cuvintele frumoase

May 23rd, 2010

Cuvintele frumoaseDr. “Ihaleakala” Hew Len este un psiholog care a “făptuit” – să spunem aşa – unele dintre cele mai spectaculoase vindecări despre care am auzit vreodată. Repartizat cu ani în urmă la un spital de boli mintale grave, unde erau închişi violatori şi criminali periculoşi, dr. Len i-a vindecat în cîteva luni pe cei mai mulţi dintre ei, aşa încît spitalul a fost ulterior închis din lipsă de pacienţi. Trebuie să ştiţi că aceasta nu-i o poveste fictivă. Psihologul amintit va fi prezent în România la sfîrşitul acestei luni pentru un seminar de două zile; după cîte ştim, este pentru prima oară cînd vine în România şi chiar în Europa! Ce anume a făcut acest psiholog pentru a-i vindeca pe acei bolnavi “mintal irecuperabili” din punct de vedere al ştiinţei? Poate că va părea imposibil, totuşi, este adevărat. El nu i-a consultat niciodată, nici măcar nu i-a văzut pe bolnavi. A cerut, însă, fişele lor medicale şi, după ce rostea numele fiecăruia, spunea:

Te rog, iartă-mă! Îmi pare rău. Mulţumesc. Te iubesc”!

Aceste cuvinte simple, pe care le-am rostit cu toţii uneori, dar nu îndeajuns de mult pe cît ar fi nevoie pentru a ne schimba vieţile şi lumea din jurul nostru, devin miraculoase atunci cînd înţelegem de ce le spunem, care este sensul lor, care este puterea lor şi, mai ales, după ce înţelegem că Dumnezeu “vindecă”. Puterea care iartă şi iubeşte este însăşi puterea purificatoare a lui Dumnezeu. Atunci cînd mintea noastră se desprinde de obiceiurile ei neîncetate de a gîndi negativ, de a-şi face griji, supărări şi probleme (ceea ce se întîmplă rostind chiar şi numai cuvintele “te iubesc şi mulţumesc” în faţa oricărei probleme ce ne apare în faţă), puterea iubirii divine lucrează de la sine. Procedura, ca şi detaliile acestei extraordinare metode terapeutice, sînt prezentate în detaliu într-o carte deosebită; “Zero Limite” de dr. Joe Vitale şi “Ihaleakala” Hew Len, pe care v-o recomandăm cu toată căldura. “Ceea ce deţinem fiecare ori amintiri, ori inspiraţie, are impact imediat şi absolut asupra tuturor dimensiunilor ce ne înconjoară, de la oameni pînă la regnul mineral, vegetal şi lumea animală. Cînd o amintire este transformată în zero de către Divinitate în subconştientul cuiva, se transformă în zero în subconştientul tuturor formelor materiei! (…) Ceea ce se întîmplă în sufletul tău în fiecare clipă se întîmplă în toate sufletele deodată.

Cît de minunat este cînd poţi conştientiza asta. Mai minunată este, totuşi, recunoştinţa că poţi apela la Creatorul Divin pentru a şterge aceste amintiri din subconştient şi a le înlocui în sufletul tău şi în sufletele tuturor cu gînduri, cuvinte şi fapte divine”, spunea dr. Len în cartea citată mai sus. Ceea ce am dori să remarcaţi este expresia “ceea ce se întîmplă în sufletul tău se întîmplă în sufletele tuturor”. Acesta este principiul vindecării, ceea ce avem nevoie cu toţii să înţelegem în această perioadă deosebit de apăsătoare pentru noi toţi. În aceste vremuri şi zile în care nu mai putem sta cu mîinile în sîn, privind suferinţa atît de adîncă a bătrînilor şi a celor din jurul nostru, fără să lucrăm în noi pentru vindecare, indiferent de ceea ce fac politicienii şi oamenii care au putere directă de intervenţie. Noi vă propunem să aplicăm metoda doctorului Len pentru tot ce vedem că se întîmplă acum în România. Pentru bătrînii care au ieşit pe stradă, în mod special. Pentru copiii afectaţi de lipsuri. În loc să-i judecăm, să privim către ei şi să rostim neîncetat “Te iubesc. Te rog, iartă-mă”.

Naţional

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.