Pentru a scăpa de indispoziţiile voastre interioare

December 21st, 2009

Pentru a scăpa de indispoziţiile voastre interioarePentru a scăpa de indispoziţiile voastre interioare, există întotdeauna o soluţie: să schimbaţi planul.

Să luăm un exemplu.

Sunteţi supăraţi, descurajaţi, aveţi impresia că totul este împotriva voastră, evenimentele, oamenii. Şi iată că adormiţi. Când vă treziţi, după câteva minute, simţiţi că ceva s-a schimbat. Ce s-a întâmplat? Dormind, aţi schimbat planul; aţi scăpat şi “duşmanii” care vă urmăreau nu v-au mai putut însoţi.

Există întotdeauna un loc în care vă puteţi refugia, şi multe suferinţe vor fi îndepărtate dacă veţi şti să schimbaţi planul. Gândiţi-vă la aceasta. În loc să vă cufundaţi în stări negative ca în nişte nisipuri mişcătoare, reacţionaţi imediat. Imediat ce resimţiţi o tristeţe, o descurajare, încercaţi să mergeţi într-o regiune în care să scăpaţi de ele. Dacă tulburările voastre se află în intelect, mergeţi spre inimă. Dacă sunteţi urmăriţi în acelaşi timp şi în inimă şi în intelect, urcaţi în suflet. Dacă sunteţi urmăriţi şi în suflet, refugiaţi-vă în spirit. În spirit, nimic nu vă mai poate atinge.”

Omraam Mikhaël Aďvanhov

GD Star Rating
loading...
Pentru a scăpa de indispoziţiile voastre interioare, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.