Adorm cu obiectivele în gând

October 13th, 2009

Adorm cu obiectivele în gândAdorm cu obiectivele în gând. În fiecare seară îi dau de lucru inconştientului meu adormind cu obiectivele în gând. Sunt conştient de puterea pe care o are inconştientul şi de rolul său în modelarea vieţii mele. De aceea adorm în fiecare noapte cu obiectivele în gând. Aşa sunt sigur că visele mele vor prinde viaţă.

În fiecare seară, înainte de culcare, mă gândesc la obiectivele pe care mi le-am propus. Mă gândesc la ele, mi le imaginez ca şi cum ar fi deja atinse. Am ales să am o maşină? În fiecare seară îmi imaginez că deja conduc acea maşină. Mă las pătruns de emoţia si de bucuria condusului. Mintea  reprezintă şi inima se încântă.

Adorm cu obiectivele în gând. Inconştientul meu le va prelua şi va structura Universul astfel încât obiectivele mele să prindă viaţă. Ştiu că aşa va fi. Nu are cum să fie altfel, pentru că Universul nu ştie un alt mod de lucru decât acesta. Adorm cu obiectivele în gând.

Maxima lecţiei
„Există în om lucrători care utilizează tot ceea ce el a gândit la frontiera dintre veghe şi somn, fiindcă gândurile activează diferite forţe. “

Omraam Mikhael Aivanhov

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.