Echilibrez aspectele vieţii mele

September 17th, 2009

Echilibrez aspectele vieţii meleViaţa mea este împărţită în mai multe aspecte, în functie de ceea ce mă interesează: Familie, Profesie, Social, Timp liber etc. Echilibrez aspectele vieţii pentru a mă bucura de tiecare în parte. Nu e neapărat necesar ca acest echilibru să se  realizeze zilnic. Pot să echilibrez lucrurile săptămânal sau anual. Important este ca la finalul anului să trag linie şi să fi petrecut destul timp în fiecare aspect al vieţii mele.

Echilibrul este cel care îmi aduce linişte. De aceea, pentru a fi sigur de linişte, planiflc echilibrul. Nu las lucrurile la voia  întâmplării, pentru că asa vor fi la voia întămplării. Planific zilele libere şi concediile, planific orele de lectură, planific joaca cu copiii…

Sunt conştient de timpul petrecut în fiecare dintre aspectele vieţii mele. Nu îmi trebuie neapărat mult timp pentru un aspect sau altul, ci îmi trebuie timp de calitate. O secundă de calitate valorează mai mult decât o oră petrecută aiurea. Sunt conştient de asta şi de aceea echilibrez aspectele vieţii mele. Zilnic, săptămânal, lunar, anual.

GD Star Rating
loading...
Echilibrez aspectele vieţii mele, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.