Fă cunoştinţă cu prichindeii din pădurea celor şapte stejari

June 8th, 2010

Personajele: tinere vieţuitoare, pui de animale ce au casa în padurea celor şapte stejari

Înfometatul ursuleţ1. Înfometatul ursuleţ

Este cel voluminos dintre prichindei, dar, în acelaşi timp este şi foarte prietenos. Adoră să hoinărească prin natură şi îi plac la nebunie insectele. Dintre acestea, furnicile sunt favoritele lui.

Săltăreţul iepurilă2. Săltăreţul iepurilă

Săltăreţul adoră să practice orice fel de sport. Îi place fotbalul, tenisul, baschetul, oina, ciclismul, înotul şi, bineînţeles, săriturile – după cum îi spune şi numele. Totodată este îndrăgostit de încălţările de sport, având în posesie o colecţie de invidiat.

Sconcsul Lily (crin)3. Sconcsul Lily (crin)

Pentru un sconcs, Lily este foarte şireată şi abilă, fiind atrasă cu deosebire de artă. Petrece mult timp desenând, pictand şi creind diferite lucruri de acest fel. Pe lângă toate acestea, ea nu uită de fratele ei, Stink (puturosul), pe care îl iubeşte foarte mult.

Veveriţa Sammy (îndemânaticul)4. Veveriţa Sammy (îndemânaticul)

Din ziua în care s-a născut, lui Sammy i-a plăcut să se joace neîntrerupt cu mici aparate electronice, respectiv să repare orice lucru stricat. Nu îl vei vedea niciodată fără o ustensilă sau două asupra sa. Împreună cu Sophie, sora sa geamănă, Sammy locuieşte într-o scorbură de copac, aşa cum trăiesc toate veveriţele acestei lumi.

Veveriţa Sophie (intelectuala)5. Veveriţa Sophie (intelectuala)

Sophie este sora geamănă a lui Sammy. Cel mai mult şi mai mult pe lumea aceasta îi place să-şi petreacă timpul citind. În acelaşi timp, este fascinată şi de matematică. Uneori foloseşte cuvinte prea mari, neînţelese de cei mai mulţi din jurul ei. Tocmai de aceea, ea trebuie des să explice ceea ce a vrut să zică de fapt.

Ariciul Pokey (trubadurul)6. Ariciul Pokey (trubadurul)

Pokey are corpul acoperit cu o grămadă de ţepi ascuţiţi, a căror poziţie dezvăluie dispoziţia lui. Dacă este trist sau supărat, ţepii stau fleaşcă. Dar, dacă e fericit sau bine dispus, ţepii stau ridicaţi drept în sus. Pokey este un adevărat campion al lenevelii. Adoră să zacă întins cât e ziua de lungă în hamacul său şi să cânte la muzicuţă.

Fiţoasa Allie7. Fiţoasa Allie

Şi, să nu uităm de şoricica Allie. Ei ii place să stea la taclale ore în şir, cu oricine din gaşcă, dar, mai ales cu cea mai bună prietenă a ei, Lily. Allie locuieşte împreună cu bunicuta ei si adoră să se înţolească cu pantofii, hainele şi bijuteriile ei.

ErnieÎn fine, să nu uităm de viermele Ernie. El este foarte timid, astfel încât, trebuie să-ţi deschizi bine ochii pentru a-l descoperi.

GD Star Rating
loading...
Fă cunoştinţă cu prichindeii din pădurea celor şapte stejari, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.