Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  jurnalul ?

tony
Posted: Fri Mar 23, 2007 3:27 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
nu pot sa zic ca imi scriu propriul jurnal .. dar o sa scriu aici idei venite din viata de zi cu zi .. o sa folosesc acest site sa ma descarc de anumite stari sufletesti .


3/22/07 usa
Realizarile si atmosfera creata in jurul tau duce la cresterea confidentei . si iti da un suflu usor spre a cauta si a intelege cum dealtfel decurg lucrurile din jurul tau cum sa ramai concentrat la munca pe care o desfasori .
azi dupa o inspectie generala la locul de munca am primit un A + care e cel mai mare calificativ pe care il poti optine, cu promisiuni de intr-un an cu munca aceasta o sa mi se dea o placa i n care va fi mentionata businesul si numele meu cu propuneri sa ma duc la orasul din care apartin sa fiu premiat si sa apar pe u n post de televiziune.. ma si apucat rasul..... i ntradevar a fost ceva la care nu m-amasteptat .. am fost numit nu demult intr-o pozitie de conducere si am facut un pic mai multa curatenie prin absolut orce . si asta a dus sa impresionesz unul dintre inspectori. ce am facut ? am schimbat modul de gandire pur american care se bazeaza foarte mult pe rezultate finale in a construi de la baza ceva buna si prin urmarea actiunilor sa rezulte nu alceva decat ceva bun . am creat un lant de procese care sa duca la acelasi rezultate.. am eliminat stresul din jurul muncitorilor .. simpla idea de a le spune ca totul decurge normal si are sens comun care trebuie urmat ... pozitiv si plin de actiune sa creat inevitabilul ; rezultate peste masura . suna putin a epoca de aur ... dar a mers . motivatie, seriozitate , sa spui nu la momentul cand trebuie sa o faci . sau sa stii cind sa spui da iti pun in valoare balanta care trebuie creata in sistemul de munca.
tony
View user's profile Send private message
tony
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:52 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
da asa ma simt ciudat azi .. nu stiu de ce deoarece lucrurile stau bine in principiu .. dar e asa o stare de posomoreala ... ploaua, vine tornada .. asa .. nu e de iesit .. e o vreme posomorata si asa cred ca ma simt si eu .
trebuie sa ies din starea asta .... beau cafea ... si sper sa imi ridic moralul ...as iesi cu prietenii poate pe undeva .. sper sa pot sa dau niste telefoane si sa aranjez ceva. america asta iti da o stare asa de rutina in care ma simt prins.. trebuie facut ceva si iesit intr-o directie sau alta e munca , acasa, tv si reluam de la capat . sper ca vremea sa se imbunatateasca sa pot iesi pe undeva ... la piscina ... gratare ... si ascultat muzica ... stai sa sun
View user's profile Send private message
tony
Posted: Tue Apr 03, 2007 1:52 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
04/01/07 usa
uite ca am iesit si la iarba verde , gratare, beri si multe povesti . am jucat si soccer .. dar ce a fost prea rau a fost soarele care ma ars pe gat si acum imi creaza discofort . astept sa vedem daca joaca maverick la basket echipa mea locala .. dar totusi stiu ca lipseste acel nou ceva .. as vrea sa ma apuc de un priect ceva unde sa vad rezultate ....
View user's profile Send private message
tony
Posted: Fri Apr 13, 2007 4:40 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
am ajuns la concluzia ca sunt dificil in gandire si pana eu am prejudecati de care nu pot scapa .. sau ma las cuprins in mersul lucrurilor ne importante de zi cu zi .. si ma sustrag de la idea principala de a ma ocupa de mine sau de cine cred eu ca ar trebui sa faca parte din vaiata mea .
Sunt atat de controversat i n actiunile mele si chiar eu ma sepriu de lucrul acesta .
cred ca trebuie iesit i n lumea larga si facut prieteni si trait intr-un fel sau altul si lucrurile din jur vor fi mai relaxante
sunt multi care sunt apasati su constransi de lururi minore din viata cu zi cu zi si uita sa mai traiasca cu adevarat .. sunt altii care sunt foarte comformiosti si devin sa isi schimbe personalitatea in functie de mediul in care traiesc .. nu vor sa iasa din tipar ... cred ca ar trebui sa fim noi insine si sa nu incercam sa devenim cea ce nu suntem .
viata e o balanta prin construcia ei . nu se catiga fara a se pierde nu primesti fara sa daruiesti .. si plecand de la aceste principii simple ar trebui sa ne indreptam atentia spre lucruri bune care ne vin in viata nostra si sa incercam sa ne satisfacem pe noi insine .
cred ca lucruri bune spuse la un moment oprotun , a spune adevarul ... si a vi tu insuti ar trebui sa fi ceva normal .
studiez comportamentul multor indivizi in prezent la locul de munca acasa ..... si asa in general cunostinte .. si am ajuns sa imi dau seama si sa vad cum reactile se schimba in functie de nevoi .. cum devin agresivi sau cum pur si simplu fac greseli sau ascund ceva .... poate nu ar trebui sa fac asta dar deoarece mi-am imbogatit cunostintele de o vreme imi e foarte greu sa stau si sa nu citesc pe cine va .. dupa limbajul trupului al fetei si a mai multor indicii .... cred ca imi lasa o impresie creata de mi ne si d emulte ori nu da gres .
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum