Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  Prezent

tony
Posted: Fri Feb 05, 2010 6:13 pm Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
ca sa intelegem mai bine termenul de prezent sau acum ar trrebui sa recurgem putin la timp ca notiune in general hai sa vede cum am putea defini notiunea de prezent. tot cea ce se intampla ca constientizare chiar acum este o recolectie de informatii intodeauna referitoare la trecut sau viitor. aceste doua notiuni trecut si viitor sunt doar manifestari sau conditii ale aceleasi stari ale prezentului deci am putea spune ca trecutul sau viitorul nu exista dealtfel si ele se manifesta numai in prezent.este cea mai adevarata teorie de care daca am fi constienti am deveni atat de realisti incat am fi cu mult mai prezenti in "acum" care e singura conditie reala in care se pot lua decizii fara a apela la emotii fara sentimente de dezamagire. sa studiem putin aceasta dezamagire si sa vedem cum putem sa ii venim de hac . tinind cont de ce am mentionat inprealabil ca si cum prezentul e singura manifestare a timpului real si cel ce e mai important in gandirea umana putem deduce de aici ca o data ce iesim din aceasta stare si gandul fuge in trecut sau viitor incepem deformarea prezentului sau mai bine zis mintea creaza fantasticul lumea invisibila care nu mai poate fi controlata . sa intram mai adanca in studierea viitorului si sa explicam ce se intampla . facem un plan in viitor pt a urma o anumita actiune dar o facem acum in prezent cu referire la viitor prin crearea de iluzii a unei lumi nereale apoi prin scurgerea timpului ne indreptam spre realizare acesteia .daca conditiile ce modifica prezentul se schimba si nu sunt in cooncordanta cu lumea invisibila din viitorul nostu conceput in prealabil si mai ales daca nu atingem scopul din visul nostru creat atunci dezamagirea isi face prezenta .
in toate exista un singur adevar tot alceva sunt doar conditii ale aceluias pur adevar . Adevarul in cazul nostru e notiune de "acum" trecutul sau prezentul sunt doar conditiii ale acestuia .
sa facem mai pe scurt tot ce am discuta noi aici traieste acum pentru ca e cel mai important mai palpabil moment al vietii tale poti fi constient pe deplin cu o minte simpla libera de fiecare data de a intelege planul ce poate fi controlat fara a fi conditionat de visul trecutului sau a viitorului ce nu poate fi controlat . daca totusi inca esti prins in trecut sau viitor incerca sa prinzi prezentul sa I'll traiesti in deplina sa activitate si ai sa poti controla si gandul care te duce in viitor tot ce faci acum se raporteaza si in viitor deci poti sa I'll controlezi sau macar nu o s mai fi dezamagit atunci cand se manifesta l
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum