† Your memories Forum Index
Author Message

<  Editoriale si ganduri despre drame recente  ~  Au decis să se sinucidă ca să rămână împreună

administrator
Posted: Sat May 17, 2008 1:03 pm Reply with quote
Forum Administrator Joined: 01 Jan 1970 Posts: 76
Nici moartea nu ne va despărți! Au decis să se sinucidă ca să rămână împreună

Tom și Nancie Hughes au fost nedespărțiti de când s-au căsătorit, acum 60 de ani. Prietenii spun că erau foarte devotați unul celuilalt și că adeseau se țineau de mână atunci când se duceau să-și facă cumpărăturile săptămânale. Cei doi au fost găsiți morți în casa lor, din Abergavenny, Scoția, la scurt timp după ce primiseră o vizită de la serviciile sociale.

Nu se cunoaște încă cauza morții și poliția spune că nu caută un vinovat. Si asta după ce au fost interogați vecini și rude ale celor doi. Se pare că ceea ce i-a împins la fatalul act a fost frica de a nu fi despărțiți. Doamna Hughes suferea de demență și Tom era conștient că nu mai poate să aibă grijă de soția sa. "Nancie suferea de nebunie și avea nevoie de mai mult decât îi putea oferi Tom, care trebuia să se descurce singur cu treburile casnice. Cred că soțul ei a luat această decizie pentru că a considerat că le va fi mai bine împreună", declară o vecină.

După moartea ce a avut loc în cursul zilei de duminică, familia a făcut o declarație. "Tom și Nancie au fost un cuplu iubitor, devotat unul celuilalt, dar și copiilor. Le va fi simțită lipsa", declara familia după cumplita moarte.

"Am înțeles că bătrâneii erau supărați de faptul că ar putea fi duși la azile diferite și asta din cauză că ea suferea de o formă de demență. Voi face propriile mele investigații asupra serviciilor sociale care s-au ocupat de acest caz, pentru a vedea dacă aceștia aveau vreo intenție de a-i despărți pe cei doi. Moartea acestui cuplu e sfâșietoare", a declarat un membru al consiliului local. De fapt, cei de la serviciile sociale veniseră pentru a discuta în legătură cu rămânerea lor în propria locuință. "Am fi analizat necesitațile lor psihice și emoționale. Ca un cuplu devotat ar fi fost cu atât mai important ca ei să rămână împreună", a declarat un reprezentant din partea serviciilor sociale.

Copiii lor au fost devastați la aflarea veștii morții părinților lor. "Erau un cuplu foarte drăguț și erau tot timpul împreună", a spus vecina Judith Bannen, de 51 de ani. O investigație va fi deschisă în cursul săptămânii urmatoare. În fața casei celor doi bătrâni, rudele și cunoscuții au depus flori. Ca semn al aprecierii unei iubiri eterne, pe care nici moartea nu a putut să o distrugă.

Articol preluat: www.vdtonline.ro

_________________
Your Memories Forum administrator
E-mail: contact@yourmemories.ro
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum