Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  e okay

tony
Posted: Tue Aug 14, 2007 5:23 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
si de ce nu ar fi si de ce ne-am simti altfel fara sa trecem prin acele momente dificile prin care toti ne gasim .. e okay .. asta imi zic eu de o vreme incoace si nu ma simt altfel deloc . e un fel de a spune de a scapa de situatii grele limita care te face sa intri in stari de care cu greu poti sa mai scapi .
cred ca e cel mai bun truc de care te poti atasa sa zici ca totul este in regula si ca orce este trecator si timpul le va rezolva pe toate ... nu chiar sa intram in extrema si sa ne uitam sa ne mai rezolvam problemele dar asa cand si cum si astea trebuie lasate si nu pisate .. si se vor indrepta de la sine multe lucruri.
" nimic nu dureaza pt o vesnicie ..." mai devreme sau mai tarziu multe trec .. multe dispar .. greutati .. supareri devin amintiri placute ..
"toate trec .. dar lasa urme " cred ca e asa si multe te schimba si iti face situatia ce vine mai usoara .. e un fel de a preveni prin cunoastere .
deci spun asa e okay .. si sa nu fie altfel si daca e altfel tot okay sa spui ca e ca nimic nu poate schimba cea ce trebuiue sa se intample sau cea ce este predestinat ..
relaxeaza-te trage aer in piept situatii ca si ale tale au mai fost si vor mai fi .. si nu te ingrijora ...lasa-le in seama altor forte mai puternice ca tine .. gaseste-ti refugiul in lucruri frumoase si placute pe care le iubesti sa le faci zilnic .. si totul va fi mai usor .
Very Happy
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum