Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  viata e frumoasa

tony
Posted: Tue Jul 10, 2007 5:55 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
de ce trecem prin greutati si prin situatii de neiesit cateodata de aceia e mai frumos atunci cand scapam de griji si ne simtim dinou in largul nostru . am trecut intradevar print-o perioada grea si multi ca mine au problemele lor .. dar asta defapt ma incurajat sau am fost pus la incercare .. si am devenit mai puternic
am invatat insa ceva ... sa ma inving pe mine insumi si sa trec mai departe .. ca orce firesc .. se poate trece prin planse_te si urlete pt o perioada foarte indelungata sau sa detii controlul .. si sa iti dai seama ca nu poti controla ce a ce trebuie sa se intample si ca de fapt toate au rostul lor asa cum se intampla . pareri de rau dar nu pt foarte mult timp sunt si ele okay dar sa nu facem din ele un scop si sa ne lasam coplesiti.
Am i nceput sa vad lucrurile intr-o alta perspectiva ..mult mai dinamiica ... cred ca am avut si o decadere de bioritm . dar se pare asa cum zicema in postarile mele .... se pare ca nu dureaza ... soarele intodeauna rasare.. dar sa stii ca sunt si zile cu ploi si nori .. si toat astea sunt trecatoare .
la urma urmei viata e frumosa si mai ales daca gasesti si cea ce cauti .
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum