Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  transfor

tony
Posted: Sat May 05, 2012 4:17 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
sa vedem cum stau lucrurile dupa o lunga perioada .. nu am mai scris ..dar dupa ce am citi posturile mele de aproape 5 ani in urma cred ca ar trebui sa scriu si lucruri mai pozitive.
ce a ce sa intamplat in ultimi 5 ani e uimitor....
si iata povestea .
in decursul acestor ani am citit foarte mult ... extrem de mult , odata chiar am inceput sa numar cartile sa vad cam cate sunt, eu as zice ca sa tot fie i n jur de 120 ....filosofie psihologie,ocultism religie.....tot ce prindeam ,,,, am reluat meditatiile de cand eram mai tanar si imbunatatite cu technici noi din materialelel citite , in anii acestia eu cred ca inteligenta mi sa dublat , felul de a fi sa schmbat radical,.. prin studiu am ajuns sa gasesc cea ce cautam.....o intelegere a cea ce sunt si ce scop am eu aici .. citeam o carte de cel putin 100 de pagini pe zi .. am ajuns la o technica in care aruncam privirea pe o pagina si in mai putin de u n m i nu t citeam si intelegeam idea .....
Cititul asta asa de inversunat sa ajuns din cauza unei incapatanari de a mai fi eu cel vechi.. vroiam c eva sa se intample vroiam o schimbare ... nu stiam ce sa fac in continuare ce era ca sa urmez .. viata sa oprit si atunci mi am pus intrebarea .. Ce trebuie facut , Cum pot afla < care e scopul ? nu a intarziat raspunsul , care firesc a venit in mintea mea , voce interioara a spus atunci .. Cum poti tu sa pui acest fel de intrebari ? daca vrei sa aflii trebuie sa mergi sa cauti , sa mergi la scoala , sa citesti ,,, din toate astea cititul mi-a sunat cel mai bine asa ca am putut sa imi urmez si cariera ..
la i nceput am luat religia , si am citit coranul , apoi bagavat gita asta la recomandarea fratelui meu , apoi budha, am citit despre isus cea ce nu stiam din biblia crestina , dar carti vechi, asta a fost cam u n an de zile.
multe beneficii in religie .. te face mai ascultator te face mai rabdator cu tine si cu cei din jur , te face sa gandesti , la bine si rau religia te ajuta , iti da putere sa mergi inainte , ( o sa revin e tarziu acum )
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum