† Your memories Forum Index
Author Message

<  Editoriale si ganduri despre drame recente  ~  Cartea lui Patrick Swayze va fi publicată la sfârșitul lunii

administrator
Posted: Sun Sep 20, 2009 4:55 pm Reply with quote
Forum Administrator Joined: 01 Jan 1970 Posts: 76
Cartea lui Patrick Swayze va fi publicată la sfârșitul lunii

Sursa: Adevarul
17/09/2009

Actorul Patrick Swayze a făcut pace cu noțiunea de a muri de cancer pancreatic după ce inițial a găsit diagnosticul ca fiind o "glumă crudă", potrivit memoriilor care urmează să fie publicate la sfârșitul acestei luni.

Starul din "Dirty Dancing" în vârstă de 57 de ani, care luni a pierdut lupta cu îngrozitoarea boală de care suferea, a scris că această perioadă de suferință a fost un "emoțional montagne russe". În cartea intitulată "Timpul vieții mele", Patrick a scris: "Am început să mă gandesc la mine, am trăit mai mult de decât zece persoane puse la un loc și a fost o plimbare uimitoare. Așa că este bine".

Cartea pe care Swayze a scris-o împreună cu soția sa, Lisa Niemi, va fi publicată pe 29 septembrie. Fragmente din carte vor fi date publicității de revista People și postul de televiziune NBC news.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în ianuarie 2008 și și medicii îi dădeau la acea oră numai 5% șanse de a trăi, ceea ce s-ar putea traduce într-o perioadă de cinci ani. "Am fost entuziasmat de ascensiunea din viața mea. Acum totul seamănă cu o glumă crudă. Nu pot să mor, mai am atât de multe pentru care să trăiesc!"

În timpul chimioterapiei, Swayze a filmat un nou serial polițist numit "Bestia", care a fost difuzat în SUA la începutul acestui an.

"Sunt zile când mă simt în putere să trăiesc până se va găsi un leac și sunt convins că o pot face. Dar sunt și zile când sunt atât de obosit și nu știu cum voi putea merge mai departe", a adăugat vedeta.

Editorul de la Atria Books, Judith Curr, a spus la NBC că "atunci când stătea jos să scrie cartea, Patrick vroia să știe dacă a trăit o viață bună". Aceasta a adăugat: "Cu siguranță a fost o persoană bună și a trăit o viață bună".

Povestea carierei lui Patrick Swayze include piesele jucate pe Broadway "Grease" și "Chicago". De asemenea în 1990 a jucat în blockbusterul "Ghost", iar în 2001 în filmul "Donnie Darko".

În ceea ce privește funerariile actorului Patrick Swayze, momentan, nu a fost anunțat nimic.

_________________
Your Memories Forum administrator
E-mail: contact@yourmemories.ro
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum