† Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  increderea

tony
Posted: Wed Jul 04, 2007 7:16 am Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
sa nu ai incredere in cineva care te tradeaza.. sa nu fi considerat prost mai apoi . oamenii gresesc intradevar dar daca nu ai cum sa ii intelegi atunci nu ai alceva de facut decat sa ii inlaturi si sa iti continui drumul.
vreau sa fac niste comentarii asupra unui film care se numeste "the silent warior" si care l-am vazut chiar ieri ... e un film incarcat cu povete demne de urmat .. si e povestea reala a unui gimnast american care se antrena pentru medalia de aur.. si nu avea nici u n scop altul decat de a cuceri premiul .....dar dupa ce intalneste asa numitul guru care incearca si mai apoi chiar si reuseste sa ii schimbe viata rol jucat de nick nolte.... gimnastul nostru vede cu adevart scopul in viata si rolul sau ca si gimnast.
de fapt nu unde ajungem este important ci calatoria noastra prin viata.....intrebare determinanta in acest film este "care este timpul si raspunul e "timpul este acum" .. deci in orce activitate intreprinsa daca depui destul efort si ai credinta in reusita indiferent care ar fi premiul nu ramane decat sa castigam noi insine ca experienta in felul in care cstigam increderea i n noi .. deschidem porti largi spre noi realizari .
asa ca goleste-ti mintea de tot gunoiul prezent .. scapa de trecut .. ca e deja in urma si concentreaza-te asupra realului beneficiaza de momentul si clipa in care iti traiesti viata si o sa vezi cat de frumoase sunt lucrurile din jurul tau si cat de bine te vei simti .. prejudecati-le nu prea ajuta in situatia asta .. deci cu cat depui mai putina rezistenta si cu cat aceti mai mult cu atat iti va fi mai usor sa traiesti momentul.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum