Your memories Forum Index
Author Message

<  Tony  ~  dificila parte a vietii mele

tony
Posted: Tue Jun 19, 2007 7:36 pm Reply with quote
Joined: 03 Dec 2006 Posts: 31
ma aflu in aceasta situatie cum nu am mai fost pus inainte .. poate e o incercare din partea lui sa vad cum ractionez ... e foarte dificil ... sa pun in practica cea ce de fapt stiam sau citisem .. calmul care iti da puterea de a merge inainte acum lipseste cu desavarsire . sunt mult prea dispus sa fac rau decat bine .. sa caut rasspunsuri fara sa imi pese de cum le aflu .. sa vad realitatea si sa plec sa caut alceva ..sa ies din situatie sau sa nu ma mai complac in starea asta .
mi se spune .. ca depresia si starea de apasare e un lux pe care nu putem sa ne permitem sa il avem .. e situatia cea mai aproape in momentele grele de care ne atasam si care ne copleseste si rezultatul final e sa ajungem jos de tot si sa distrugem cea ce am construit apoi cu forte noi sa i ncercam sa reconstruim........ e dificil .
trebuie sa vad de unde pleaca toate astea si sa rezolv conflictele interioare inainte de a ajunge la o curatenie totala incepand de la "creier"
recent mi se spune despre Budha ... care a incercat sa gaseasca calea de a scapa de gandirea si imfluenta negativa . "mintea "creaza suferinta trupului si cu cat mai devreme invatam cum sa o controlom cu atat o sa ne fie mai bine in viata de zi cu zi .... de la decizii ... la sentimente . asa mai departe .
cred ca fiind departe de familie casa prieteni ... te face sa vezi lucruile int-un anumit mod si te face sa fii mai puternic . sa treci prin situatii neprevazute .si sa iei decizii rapide .
dar toate astea cu ce folos ..... intr-un sistem pe care nu o sa il acepti niciodata .... sau cel putin incerci sa te conformezi . restrictii asupra ta poti sa pui .. dar nu pt multa vreme .. vei obosi
am ajuns sa zic . it`s okay but not okay e un fel de a spune e in regula ca alceva nu avem ce face . dar stiu ca undeva exista o alta cale de a iesi din stari de genul asta si ca sunt multe care te asteapta undeva si ca fiecare are desinul sau si ca nu poate fi influentat .. poate sunt niste etape care trebui parcurse din viata si care o sa ne ajute mai apoi e un fel de a avea experienta .poate asa imi este mi edestinul
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum