Cadouri speciale pentru cei dragi si in varsta din jurul nostru

October 1st, 2013

Cadouri speciale pentru cei dragi si in varsta din jurul nostruDragii mei,

cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice pe care o sarbatorim astazi va supun atentiei posibilitatea de a darui unui membru drag si in varsta al familiei voastre un cadou mai deosebit, si anume o discutie-interviu de tip “povestea vietii” cu psihologii nostri.

Cu totii simtim nevoia de a impartasi evenimente importante din propria viata sau despre cei dragi, dar nu gasim timpul si conditiile necesare pentru a face asta.

Cu suportul firmei Your Memories putem insa sa ne dam sansa de a fi mai aproape de cei pe care ii iubim, prin intermediul editarii “povestii vietii” acestora.

Psihologii Your Memories, in urma discutiilor purtate cu autorii relatarilor acasa la ei, consemneaza povesti despre viata acestora si le inregistraza pe suport electronic (DVD) sau tiparit –  ca mici brosuri sau scrisori dedicate familiei/prietenilor celui care povesteste.

Misiunea care ghideaza activitatile Your Memories este aceea de “A sprijini oamenii in a-si intelege viata, prin impartasirea evenimentelor traite, cu cei dragi”, iar viziunea urmarita este: “Nici o viata traita fara a-i fi utilitatea consemnata.”

Prin serviciile si produsele sale, Your Memories ofera suport publicului sau pentru intelegerea propriei persoane, dar si a lumii in totalitatea ei. Consideram ca, descoperind raspunsurile altora la provocarile individuale pe care le-au avut de infruntat, ii intelegem, ii iubim mai mult si incepem sa ii apreciem altfel. Ascultand povesti din viata celorlalti, o imbogatim pe a noastra.

 

Daca crezi ca cineva apropiat tie si ajuns la batranete a acumulat invataturi utile pentru viata ta, daca simti ca acel cineva are emotii ce il copleseste dar nu stie cum sa le comunice, suna-ne azi pentru a-i pregati cadoul ce il va bucura si elibera.

psih. Marinela Degeratu

SC Your Memories SRL

Cluj-Napoca, str. Arges nr. 26/20

Tel.0722721888 / 0744607610

contact@yourmemories.ro

www.yourmemories.ro

 

Traim cat cuvintele noastre…

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.