Șopârla japonezului

December 20th, 2012

Soparla japonezuluiPentru a-și renova casa, un japonez a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spațiu gol între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocată din cauza unui cui bătut din afară, într-unul din picioarele sale. I-a fost milă când a văzut aceasta, dar în același timp a fost și curios, dându-și seama că cuiul a fost bătut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa. Ce se întâmplase…!?!
Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp! Într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se mișca. Pare imposibil de crezut. Atunci, se întrebă, cum de această șopârlă supraviețuise atât de mult, fără să se miște, odată ce piciorul său a fost țintuit!?

Și-a oprit munca pentru a observa șopârla, pentru a vedea ce face și cum se hrănește. Ceva mai târziu, neștiind de unde, a apărut o altă șopârlă, cu o insectă în gură.
Ah! Asta l-a uimit și l-a atins profund. Șopârla prinsă în cui, a fost hrănita ani de zile de către altă șopârlă…
Imaginați-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lungă perioadă de timp, fără a renunța la speranță pentru partenerul său.
Gândiți-vă. Ați face asta pentru cineva? Pentru partenerul vostru, pentru părinții, frații sau prietenii voștri?
Imaginați-vă că o creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântată cu o minte strălucită, poate face cu greutate…
Cu avansul tehnologic din aceasta eră a comunicațiilor, accesul nostru la informație devine tot mai rapid. Dar distanța dintre ființele umane se reduce oare la fel de mult…?

De aceea, nu-i abandonați niciodată pe cei dragi. Nu le spuneți că sunteți ocupați, atunci când au nevoie de voi… Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre. Dar voi ați putea fi întreaga Lume pentru ei…

Sursa: Posted by Razvan on 05/12/2012 in Articole. Mai multe informatii la: http://filedelumina.ro/2012/12/05/soparla-japonezului/#ixzz2EZoGnJmV

GD Star Rating
loading...
Șopârla japonezului, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.