Dorinţa ta puternică este ADN-ul oricărui lucru pe care îl visezi

July 16th, 2010

Dorinţa ta puternică este ADN-ul oricărui lucru...Dacă doreşti cu tot sufletul ca azi să fii mai bun decît ieri şi mîine să fii mai bun decît azi şi dacă zi de zi dorinţa aceasta stăruie în mintea ta, se şi întipăreşte în inima ta.

Universul îţi răspunde, Universul vibrează în ritmul celei mai puternice dorinţe ale tale. Bunătatea ta apare apoi în visele tale. Şi, atunci cînd ea este structurată în interior, apare în realitatea vieţii tale. Ceea ce chemi cu toată puterea şi cu toată convingerea, ceea ce alegi cu întreaga ta fiinţă sfîrşeşte prin a te urma. Va veni după tine.

Dacă vrei să afli secretele Universului şi vrerea aceasta prinde rădăcini în interior, ea începe să crească tot mai mult. Cum creşte copacul dintr-o sămînţă. Pentru că în sămînţă este ADN-ul copacului, acesta face rădăcini, apoi o tulpină mică, apoi crengi şi tot aşa, pînă ce copacul se împlineşte, se matrizează, face roade şi flori şi, în plus, te ajută să trăieşti şi tu frumuseţea existenţei lui. Dorinţa ta puternică este ADN-ul oricărui lucru pe care îl visezi. Dorinţa puternică şi susţinută este programul din care se naşte şi creşte bunătatea, bucuria, dorinţa de a face bine. Doreşte-ţi să fii mai bun şi caută în fiecare clipă acele condiţii necesare exprimării bunătăţii tale. Dacă ţi-ai propus să te cunoşti pe tine însuţi, observă condiţiile care apar de la sine în sprijinul cunoaşterii. Observă condiţiile care vin la tine pentru a exprima ceea ce ţi-ai propus să fii sau să faci.

Observă direcţia în care te duce programul tău. Eşti înconjurat de oportunităţi şi de posibilităţi de exprimare a ceea ce ţi-ai propus şi acesta este felul în care Universul răspunde dorinţei tale.

Nu dispreţui nimic din ce se întîmplă în experienţa ta de viaţă.

Nu privi cu ochi tulburi către experienţe.

Căci toate vin la tine cu un scop şi toate sînt precum indicatoarele de circulaţie rutieră; îţi arată drumul, dar şi regulile.

Păstrează în tine în mod susţinut şi constant dorinţa cea mai puternică.

Întotdeauna ai grijă ca ea să se regăsească în inima ta sub forma unui sentiment, a unei stări, care să capete valenţe de permanenţă. Bunătate, iubire, blîndeţe, gingăşie. Vei observa că mintea ta urmează sentimentul. În minte apar acele gînduri generate de sentiment, pentru ca realitatea să fie presărată cu reflecţii ale acestui sentiment. Fii perseverent în dorinţa ta şi vei simţi cum Universul îi dă atît de fascinante forme, pe care le vei întîlni ca experienţe de viaţă, ca răspunsuri şi oportunităţi aproape ireale şi inimaginabile. Vei fi zi de zi mai bun şi vei cunoaşte că fericirea nu este în ceea ce ai sau eşti, ci în felul în care percepi acestea. Cînd îţi schimbi dorinţa, schimbi percepţia şi toate condiţiile se schimbă pentru a împlini dorinţa ta. Uneori, însă, ceea ce apare din realitatea exterioară pare să contrazică visul, sentimentul sau imaginea din interiorul tău. Formele realităţii exterioare prezintă de multe ori striaţii, excrescenţe şi zvîcnete prin evenimente teribile, împovărătoare, care par să-ţi sugereze că se întîmplă opusul a ceea ce-ţi doreşti. În realitate, opusul este doar un element ce asigură contrastul şi indică, în acelaşi timp, parametrii importanţi pe parcursul drumului. Poate că nu-i putem intui, vedea, înţelege raţional sau nu le putem determina utilitatea imediat evenimentelor de viaţă dureroase, dar ele poartă un mesaj spre care avem nevoie să privim cu înţelepciune şi fără zbucium. Să ne amintim că şi sentimentele deprimante, negative, dureroase sînt tot sentimente şi ele se imprimă undeva, în subconştient, ca informaţii.

Să avem grijă de noi înşine şi mai multă grijă unii de alţii pentru ca tiparele pe care le creăm în adîncul inimii şi al minţii să se manifeste apoi ca stări de spirit din care să putem spune cu sinceritate că viaţa-i frumoasă!

Sursa: Editorialul din National

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.