Materia

February 15th, 2010

Materia“Materia este de o asemenea bogăţie, de o asemenea diversitate încât este normal să fiţi atraşi, fascinaţi de ea. Există atâtea lucruri pe care vi le doriţi! Iar în acest caz situaţia se complică. Vă bucuraţi să obţineţi un anumit obiect. Dar din ziua în care îl posedaţi, acest obiect nu vă mai bucură aşa de mult. Ar trebui poate să îl pierdeţi, pentru ca el să reprezinte din nou ceva important.

Fiinţa umană este astfel zămislită: ea doreşte, pretinde, are nevoie să posede, dar fiecare posesie îşi pierde interesul, şi dorinţa ei se îndreaptă spre un alt obiect, apoi iar spre un altul…

De aceea, cei care îşi pot permite să aibă multe lucruri trebuie să fie vigilenţi, fiindcă nimic nu îi va copleşi, şi ei vor fi prinşi încet-încet într-un angrenaj periculos pentru ei înşişi şi pentru ceilalţi pe care îi vor sacrifica în funcţie de lăcomia lor.

Materia este o vâltoare, iar această vâltoare îi înghite pe toţi aceia care vor s-o cucerească fără să înnoade în prealabil legături foarte solide cu lumea spirituală.”

Omraam Mikhaël Aďvanhov

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.