Opriţi-vă din când în când pentru a vă revedea viaţa

December 30th, 2009

Opriţi-vă din când în când pentru a vă revedea viaţaNu veţi progresa niciodată dacă nu vă opriţi, din când în când, pentru a vă revedea viaţa, revenind asupra faptelor, a cuvintelor voastre, pentru a deveni conştienţi de stângăciile şi greşelile voastre.

Bineînţeles, veţi ajunge la constatări nefericite, veţi fi trişti şi poate ruşinaţi, dar este foarte bine, numai astfel vă veţi îndrepta. În acelaşi timp, pentru ca această nemulţumire să nu devină o obsesie distructivă, trebuie să restabiliţi un echilibru.

Cum?

Fiind mulţumiţi de ceilalţi.

Această atitudine interioară vă va împiedica să cădeţi într-o stare negativă care vă va descuraja, sau vă va conduce chiar la disperare.

Căutaţi frumosul şi binele la toate fiinţele, şi mai ales la acelea care, prin geniul, prin virtuţile lor, au contribuit la evoluţia omenirii.

Luaţi-le ca modele, fiindcă în acelaşi timp în care vă veţi constata slăbiciunile, lipsurile, vă veţi putea proiecta în viitor. Vă veţi simţi posedând acele calităţi apreciate atât la ceilalţi, şi niciodată nu vă veţi pierde curajul.

Omraam Mikhaël Aďvanhov

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.