Legea schimbării

November 26th, 2009

Legea schimbăriiA doua lege universală a succesului este Legea Universală a Schimbării.

“Şi să nu vă potriviţi cu acest veac, ci să vă schimbaţi prin înnoirea minţii…”
– Romani, 12:2

“Să nu vă potriviţi cu acest veac…” înseamnă să nu vă simţiţi îngrădiţi de circumstanţele, situaţiile, asocierile,  încercările şi orice altceva există în lume în momentul de faţă. Nu trebuie să rămâneţi pentru totdeauna în starea actuală.

“Să vă schimbati prin innoirea minţii… ”  înseamnă că vă puteţi transforma, pornind de la starea de lucruri actuală, dacă veţi cultiva un nou mod de a gândi, o nouă stare de conştiinţă. Cu alte cuvinte, îţi poţi schimba viaţa din ceea ce este eaacum (acest veac) în orice doreşti să devină, dacă îţi vei schimba modul de a gândi, sistemul de referinţă despre tineînsuţi.

Dacă ne vom referi la primele două legi universale ale succesului, observăm că prima lege spune că experienţele de viaţă depind de ceea ce gândeşti, iar a doua lege continuă această idee afirmând că viaţa pe care o ai în prezent poate fi transformată prin mecanismul gândirii.

Unii oameni par să aibă succes în orice întreprind. Nu pare să aibă vreo importanţă în cazul lor care partid politic
se află la putere sau care este starea economieizîn prezent. Din cauză că aceşti oameni rămân focalizaţi asupra aspectelor pozitive în legătură cu rezultatele pe care urmăresc să le obţină, ei chiar obţin acele rezultate, indiferent care este situaţia generală.

GD Star Rating
loading...
Legea schimbării, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.