Legea magnetismului uman

November 29th, 2009

Legea magnetismului umanA cincea lege universală a succesului este Legea Universală a Magnetismului Uman. Ea mai este numită uneori Legea Radiaţiei şi a Atractiei. Această lege Universală este formulată în Biblie:

“…căci ce va semăna omul, aceea va şi secera.”
– Galateni, 6:7

O formulare mai simplă a celei de-a cincea legi universale a succesului este: Asemănătorul atrage asemănătorul.

Principiul de bază al Legii Universale a Magnetismului Uman este acela că atragi ceea ce există deja în fiinţa ta şi eşti ceea ce gândeşti cea mai mare parte a timpului.

Fiecare om este asemeni unui magnet care atrage şi respinge, are simpatii şi antipatii, gânduri, sentimente şi asocieri, experienţe diverse pe parcursul întregii sale vieţi. Legea Universală a Radiaţiei şiAtracţiei afirmă că unul dintre principiile fundamentale ale vieţii este acela conform căruia evenimentele sunt trăite mai întâi în interior şi abia după aceea în exterior. Aceasta înseamnă că orice viziune a unei experienţe de viaţă se va manifesta ca atare numai dacă autorul ei va simţi putemic, înlăuntrul fiinţei sale, că merită ca acel lucru să se împlinească. Rezultatul dorit are cel mai mare impact atunci cândel se află în armonie deplină cu telul.

“Simţirea capătă binecuvântare.”
– Reverend Ike

GD Star Rating
loading...
Legea magnetismului uman, 7.3 out of 10 based on 4 ratings

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.