Am ales înainte de a mă naşte să mă nasc

November 5th, 2009

Am ales înainte de a mă naşte să mă nascAm ales înainte de a mă naşte să mă nasc. Am ales un anumit parcurs al vieţii pe care să îl experimentez în imensul teatru numit Univers. Apoi, după naştere, treptat, am început să uit că am ales, tocmai pentru ca experienţa să fie magnifică.

Am ales să fac diferenţa prin a trăi, între a  şti că sunt magnific şi a experimenta magnificul. Este acelaşi lucru cu ceea ce experimentăm în special în adolescenţă: iubirea. Una este să ştiu că sunt capabil să iubesc şi alta este să experimentez iubirea. Sunt două lucruri total diferite. Cea de-a doua, a iubi, este experienţa plină.

Am ales astfel să mă nasc şi să îmi trăiesc viaţa alături de ceilalţi pentru că, în absenţa trăirii vieţii, pot doar să stiu că pot fi într-un fel sau altul. Prin viaţă, experimentez a fi. Ceea ce nu pot experimenta decât dacă am un corp.

Maxima lecţiei

“Ne alegem destinul înainte de a ne naşte. Astfel… alegem să ne naştem, ne alegem familia şi întâmplările majore din viaţă… cu rolul de a ne ajuta în evotuţia noastră spirituală. “

Adrian Nuţă

GD Star Rating
loading...

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.