O lecţie se repetă până când o învăţ

September 21st, 2009

O lecţie se repetă până când o învăţE valabil pentru toţi oamenii, nu numai pentru mine. Viaţa îmi dă aceeaşi lecţie, în nenumărate moduri posibile, până o învăţ pe deplin. Până aflu “de ce?”

Din această perspectivă, viaţa este uneori dură. Nu m-am născut cu manual de  utilizare, manual care să mă ferească de anumite lucruri. Învăţ lecţiile pe parcurs. Uneori mai repet clasa. Alteori parcurg doi ani într-unul. Important este să aflu cum învăţ şi să identific dacă este cumva un mod de a învăţa mai potrivit pentru mine. Asta ca să parcurg totul cât mai repede cu putinţă.

O lecţie se repetă până când o învăţUnii s-au născut cu multe lecţii învăţate. Alţii învaţă foarte repede. Unii învaţă din greu, dar în final reuşesc. Alţii sunt tocilari: învaţă superficial. Unii, în schimb, învaţă mai greu, dar înţeleg foarte bine şi sunt capabili să îi înveţe şi pe alţii, indiferent din ce categorie fac parte, ţin minte un singurlucru: succesul este al celor care au cele mai multe lecţii învăţate şi aplicate. Te poţi naşte cu multe lecţii învăţate, dar dacă nu le aplici, ele sunt acolo, dar nu folosesc la nimic.

GD Star Rating
loading...
O lecţie se repetă până când o învăţ, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.